Menu
Your Cart

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Dacă închideți această fereastră sau continuați navigarea, vom presupune că sunteți de acord.

Produse de masaj

Pistol de masaj vibrator cu diverse atașamente pentru recuperarea și relaxarea musculară Un instrument eficient pentru ameliorarea rapidă a mușchilor rigid și dureros după antrenament sau exerciții fizice, precum și disconfort și tensiune în mușchii brațelor, picioarelor, pieptului, spatelui, gâtul..
490,28Lei *
Banca de inversie RX-02M Folosind gravitatea, banca de inversie eliberează presiunea și tensiunea în coloană vertebrală. Punerea capului mai jos decât nivelul piciorului, lombarul decomprimă coloana vertebrală, ceea ce ajută la ameliorarea tensiunii și la ameliorarea durerii din vertebre. Banc..
1385,16Lei *
Husa electrică pentru mașină sau scaun de birou CF-2409 cu încălzire, răcorire și masaj Husa electrică pentru mașină sau scaun de birou CF-2409 cu încălzire, răcorire și masaj
Epuizat
Husa pentru birou și mașină CF-2409 Husa electrică CF-2409 poate fi utilizată atât într-o mașină, precum și pentru scaunul de la birou sau de acasă. Are funcții de încălzire, ventilație și masaj, ceea ce o face potrivită pentru utilizare în toate anotimpurile. Este acoperită cu o țes..
345,00Lei *
Husa de masaj CF-2508 Husa de masaj proiectată ergonomic, confer un masaj variat și echilibrat cu intensitate și durată variabile. Proiectată pentru utilizare atât acasă, cât și la birou. Scaunul husei oferă mai multe programe de masaj diferite pentru a vă relaxa du..
473,62Lei *
Aparat de masaj universal Rexton CF-6701 Aparat de masaj universal Rexton CF-6701
În așteptare
Aparat de masaj universal Rexton CF-6701 Aparatul de masaj universal poate fi folosit pentru masajul gâtului, umărului, spatelui, coapsei, picioarelor și picioarelor. Funcția de încălzire a capetelor de masaj ajută la dilatarea vaselor de sânge și a fluxului sanguin la nivelul membrelor. Alegeți mod..
330,82Lei *
Aparat de masaj Shiatsu al picioarelor REXTON FR-F32C cu funcție de încălzire, tapping și intensitate de masaj Aparat de masaj Shiatsu al picioarelor REXTON FR-F32C cu funcție de încălzire, tapping și intensitate de masaj
Sună-mă
Aparat de masaj Shiatsu al picioarelor cu funcții - încălzire, atingere și intensitate de masaj Aparat de masaj al picioarelor funcțional și confortabil, cu dimensiuni compacte și viziune elegantă. Există trei moduri diferite de masaj, cu grade diferite de presiune, precum și o funcție ..
818,72Lei *
Aparat de masaj Shiatsu al picioarelor FR-F18 cu funcția de încălzire și intensitate a masajului Aparat de masaj Shiatsu al picioarelor FR-F18 cu funcția de încălzire și intensitate a masajului
Epuizat
Aparat de masaj Shiatsu al picioarelor FR-F18 Un aparat de masaj extrem de confortabil și portabil, cu dimensiuni compacte și o viziune elegantă. Are trei moduri diferite de masaj cu diferite grade de presiune, precum și o funcție de încălzire. Interiorul aparatului de masaj poate fi înde..
854,42Lei *
Aparat de masaj Shiatsu FR-F32B al picioarelor cu funcție de încălzire, ciocănire și intensitate a masajului Aparat de masaj Shiatsu FR-F32B al picioarelor cu funcție de încălzire, ciocănire și intensitate a masajului
Epuizat
Aparat de masaj Shiatsu FR-F32B al picioarelor Un aparat de masaj extrem de confortabil și portabil, cu dimensiuni compacte și o viziune elegantă. Are trei moduri diferite de masaj cu diferite grade de presiune, precum și o funcție de încălzire. Interiorul aparatului de masaj poate fi înd..
928,20Lei *
Husa pentru masaj CF-2506 cu sistem de încălzire și vibrații Husa pentru masaj CF-2506 cu sistem de încălzire și vibrații
Epuizat
Husa pentru masaj CF-2506 Husa de scaun pentru masaj proiectată ergonomic, asigură un masaj variat și echilibrat cu intensitate și durată variabile. Proiectată pentru uz casnic, birou sau mașină. Oferă un masaj special care utilizează tehnica Shiatsu lucru ce ajută la am..
339,00Lei *
Aparat de masaj Rexton ST302B cu încălzire și 4 puncte de masaj Aparat de masaj Rexton ST302B cu încălzire și 4 puncte de masaj
Epuizat
Gulerul de masaj Rexton ST302B Gulerul de masaj Rexton impresionează prin designul său elegant.  Suprafața delicată și buna flexibilitate a capetelor de masaj fac această operațiune plăcută și confortabilă. Funcția unică de masaj 3D oferă plăcerea unui masaj manual. ..
399,00Lei *
Banca de inversie RX-01 Banca de inversie RX-01
Epuizat
Banca de inversie Banca de inversie este proiectată să utilizeze gravitația pentru a elibera tensiunea pe coloana vertebrală, care este presată în timp. Tehnica utilizată de banca este că, într-o poziție în care capul este mai jos decât piciorul, acesta va decomprima coloana vertebrală, ceea ..
909,16Lei *
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)