Termeni și condiții

Termeni și condiții


Accesul și utilizarea REXTON-LINE.COM (denumit în continuare "SITE") este determinată și guvernată de TERMENII DE UTILIZARE DESCRISIȚI aici (denumiți în continuare "TERMENI"), precum și de toate reglementările și reglementările aplicabile.

Atenție! Citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza acest site. Utilizarea acestui site înseamnă că acceptați acești termeni. Dacă nu acceptați acești termeni, nu utilizați acest site.

Acest document conține CONDIȚIILE GENERALE în care REXTON-LINE.COM oferă servicii utilizatorilor săi. Acești termeni sunt obligatorii pentru toți utilizatorii.1. DEFINIȚII

Vânzătorul înseamnă Computer 2000 Bulgaria EOOD, prin care Utilizatorul a încheiat un Contract sau la care Utilizatorul a efectuat o Comanda de Cumpărare pentru livrarea de bunuri si / sau servicii;

CONSUMATOR înseamnă o persoană juridică sau fizică care a încheiat o relație comercială cu Vânzătorul;

PARTE/PĂRȚI CONTRACTE ȘI/SAU COMANDĂ - acestea sunt Vânzătorul și Utilizatorul, individual sau împreună.

„Magazin online“ este REXTON-LINE.COM Site-ul, care servește ca o platformă virtuală pentru oferirea de bunuri de vânzare și de a ajunge la un acord între furnizorii și utilizatorii să achiziționeze bunuri specifice (articol).

"ORDER" este comanda de aprovizionare efectuată de un utilizator pentru a achiziționa unul sau mai multe mărfuri (item) specifice prin e-shop. Comanda poate fi "aprobată" - atunci când este confirmată în sfârșit prin telefon de la utilizator sau cu starea "neverificată" - atunci când este primită de REXTON-LINE.COM prin e-mail, dar nu confirmată prin telefon.

"CONTRACT DE VÂNZARE" este contractul încheiat prin distanță prin acest magazin electronic pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri între Vânzător și Utilizator.

SPECIFICAȚIE înseamnă datele tehnice ale produselor și alte informații care identifică bunurile și / sau serviciile;

Bunuri înseamnă toate produsele și materialele, inclusiv software-ul (software-ul) descris în Contractul și / sau Ordinul relevant care fac obiectul livrării;

"COURIER" este un comerciant care livrează fizic bunurile achiziționate la o adresă specificată de Utilizator și funcționează conform cerințelor Legii serviciilor poștale.

"BROCHURE / NOTIFICARE" sunt mesaje informative electronice referitoare la bunurile vândute în magazinul online pe o perioadă de timp care poate fi postată pe site și poate fi trimisă pe adresa de e-mail a utilizatorului.2. CUPRINS

CONȚINUTUL SITE-ULUI (denumit în continuare "CONȚINUT") este deținut de REXTON-LINE.COM sau de alte persoane și organizații, inclusiv textul, layout-ul (design) și toate imaginile, dar nu se limitează la acestea.

Materialele de pe acest site nu pot fi modificate în nici un fel, nici copiate, distribuite public sau distribuite în scopuri publice sau comerciale. Este interzisă utilizarea acestor materiale pe orice alt site sau pe un mediu de calcul în rețea.

Materialele de pe acest site sunt protejate prin drepturi de autor și orice utilizare neautorizată a acestui site poate încălca drepturile de autor, drepturile de marcă sau reglementările legale. Dacă încălcați acești termeni, dreptul tău de a utiliza acest site scade automat și trebuie să distrugi imediat toate materialele încărcate sau tipărite.3. DREPTURI ȘI RESPONSABILITĂȚI

REXTON-LINE.COM nu garantează și nu poartă nici o responsabilitate că CONTENT-ul WEBSITE-ului este actualizat, fără erori, accesibilitate comună, Utilizatorul este responsabil pentru interpretarea sa privind acuratețea, prețul, condițiile, caracterul complet și utilitatea informațiilor afișate pe SITE.

REXTON-LINE.COM poate efectua modificări ale materialelor și serviciilor de pe acest site sau în produsele și prețurile acestora în orice moment și fără notificare.

Pentru mai multe informații despre produsele și serviciile disponibile, contactați REXTON-LINE.COM.

REXTON-LINE.COM nu garantează accesul continuu și fără probleme la acest site pentru toata lumea, oriunde și oricând.

Utilizarea site-ului este în întregime pe propriul dvs. risc. Nici REXTON-LINE.COM, nici angajații săi sau terții implicați în crearea și întreținerea acestui site nu sunt responsabili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau consecvente sau care rezultă din utilizarea site-ului sau conectat în orice fel cu el.

SITE-UL poate conține legături către site-uri terțe. REXTON-LINE.COM nu este responsabil pentru conținutul, politica de confidențialitate și securitatea acestor site-uri. Legătura cu un site străin nu implică faptul că REXTON-LINE.COM acceptă site-ul și informațiile conținute în acesta sau produsele și serviciile la care se referă.

REXTON-LINE.COM este răspunzător utilizatorului numai în cazurile prevăzute de legislația bulgară.4. PROTECȚIA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Informațiile personale de identificare pe care le trimiteți către REXTON- LINE.COM în scopul obținerii de produse sau servicii se află sub protecția Legii privind protecția datelor cu caracter personal. Nu aveți dreptul să postați sau transmiterea către sau de la acest Site orice informații ilegale, amenințătoare, defăimătoare, obscene, pornografice sau prin încălcarea legilor Republicii Bulgaria. În unele cazuri, vom folosi informațiile trimise, pentru a vă ajuta să solicitați o comandă sau de a executa o tranzacție, pentru a menține contactul cu dvs. pentru a vă informa despre produsele noastre, servicii și oferte, pentru a personaliza ofertele promoționale.

REXTON-LINE.COM nu furnizează în niciun fel informațiile personale pe care le trimiteți terților.

Materialele sau mesajele trimise la SITE (comentarii, sugestii, opinii, întrebări etc.) sunt considerate neconfidențiale fără drepturi de proprietate.5. PLATA

REXTON-LINE.COM acceptă mai multe modalități de a plăti pentru bunurile achiziționate pentru a oferi utilizatorilor cea mai mare ușurință și flexibilitate. Detalii pot fi găsite în meniul PLATA.6. LIVRARE

Bunurile comandate online de la REXTON-LINE.COM pot fi livrate la adresa specificată de cumpărător, firma de curierat, birou de curierat sau primită de la biroul Computer 2000 Bulgaria SRL., conform dorințelor clientului. Detalii pot fi găsite în meniul LIVRARE7. RETURNAREA SAU ÎNLOCUIREA MĂRFURILORArt. 50. (Mod. - MS, număr 61 din 2014, în vigoare de la 25.07.2014) Consumatorul are dreptul de a se retrage din contract pe baza unui contract la distanță sau a unui contract negociat în afara spațiului comercial, fără a indica un motiv, fără compensații sau penalități și fără plata cheltuielilor, cu excepția costurilor prevăzute la art. 54, al. 3 și art. 55, în termen de 14 zile de la data de:

1. semnarea contractului - pentru un contract de servicii;

2. acceptarea mărfurilor de către consumator sau de o terță parte, alta decât transportatorul și indicată de consumator - în cazul unui contract de vânzare.

Art. 55. (Mod. - MS, număr 61 din 2014, în vigoare de la 25.07.2014) (1) În cazul în care consumatorul își exercită dreptul de retragere de la distanță sau în afara spațiului comercial de contract în cazul în care comerciantul nu s-a oferit să recupereze bunurile el însuși, consumatorul trebuie să trimită sau să livreze bunuri înapoi la distribuitorul sau persoana împuternicită de acesta, fără întârziere nejustificată și nu mai târziu de 14 zile de la data la care consumatorul a notificat comerciantului decizia sa de retragere din contract în temeiul art. 52. Termenul este considerat a fi îndeplinit în cazul în care consumatorul trimite mărfurile înapoi comerciantului înainte de sfârșitul perioadei de 14 zile.

(2) Utilizatorul plătește numai costurile directe de returnare a mărfurilor de la al. (1), cu excepția cazului în care comerciantul a fost de acord să le plătească sau în cazul în care comerciantul nu l-a informat că costul de returnare a mărfurilor este plătibil de către consumator.

Bunurile trebuie să fie libere de leziuni, în stare bună și echipament complet. Toate produsele, cutiile și accesoriile atașate bunurilor trebuie să fie disponibile.

Returnarea unui bun achiziționat dintr-un depozit tradițional fără defecte sau după expirarea perioadei de 14 zile pentru tranzacțiile negociate în afara spațiului comercial și în afara spațiului comercial este doar o chestiune de bună practică comercială din partea operatorului economic particular și nu este reglementată.8. RECLAMAȚII

Reclamațiile sunt acceptate în cazurile în care:

- produsul are un defect vizibil;

- mărfurile sunt deteriorate în timpul livrării.

Pentru mai multe informații, contactați operatorul de magazin online.9. MODIFICAREA TERMENILOR DE UTILIZARE

REXTON-LINE.COM își rezervă dreptul de a modifica în mod unilateral TERMENII DE UTILIZARE în orice moment prin actualizarea acestui document. Este responsabilitatea dvs. să vă familiarizați cu TERMENII DE UTILIZARE actuali, deoarece pentru dvs. aceste TERMENI sunt obligatorii.10. LEGEA ȘI JURISDICȚIA

TERMENII SI CONDITIILE pentru utilizarea site-ului se supun legilor Republicii Bulgaria. Orice probleme nerezolvate cu aceste CONDIȚII vor fi soluționate în conformitate cu prevederile legislației bulgare. Orice litigiu care decurge din sau se referă la acești TERMENI care nu pot fi soluționați prin negociere și prin acord reciproc va fi înaintat autorităților bulgare competente pentru soluționare.